Data: 2001-12-09 10:47:49
Temat: Re: francuski cukier
Od: i...@r...com.pl (Macabra)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "kamila slawinska" <k...@s...killer.acedsl.com>
> musze cie zmartwic, ewo, asopartam jest bardzo szkodliwy dla zdrowia.
> ja go uzywalam przez jakis czas, a potem przeczytalam raporty
> niezaleznych ekspertow,dotyczace wplywu aspartamu na funkcjonowanie
> centralnego ukladu nerwowego. nie chcesz wiedziec, co ta substancja
> robi w twoim mozgu, zapewniam cie. ja wyrzucilam i wiecej nie kupie, i
> tobie tez radze. lepiej byc puszystym niz slepym, nie?
Oj, nak naprawde, to zycie jest szkodliwe, to co, mamy od razu umrzec?
Barwniki sa be, konserwanty sa be, salata z olowiem be, grzyby z Czarnobyla
be.... Jedno co nam pozostaje to umrzec z glodu. A na cukier mowi sie "biala
smierc" (zdaje sie, ze na jakies narkotyki tez, ale ostatecznie cukier tez
uzaleznia :-/)
--
Macabra
When God made man, she was only testing
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|