Data: 2002-09-11 23:06:13
Temat: Re: garnki - jakie zepter czy może inne
Od: "Dario" <D...@i...nu>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ale smazenie to tylko na zeliwnej patelni.....taka ryba, czy tez filet z
ryby, poledwica, albo t-bonstek, albo cokolkwiek.......nie zapomnij o
patelni
Dario
"Lilibell555" <l...@a...com> schreef in bericht
news:20020911184623.05238.00001665@mb-bh.aol.com...
> >Garnki, patelnie polecam tylko zeliwne lub, przepraszam ale nie wiem jak
sie
> >ten material nazywa po polsku:Hitaluminium.
>
> Dzieki za odpowiedz.Ja jednak chce ze stali nierdzewnej bo aluminium
> odpada.Zeliwny jeden do sosow planuje sobie nabyc ale ja mam slabe rece i
duze
> garnki to by mnie wykonczyly.Fajnie,ze mi przypomniales o raczkach.
> Pozdr.Dot
|