Data: 2004-12-19 17:52:28
Temat: Re: gluten
Od: "Atunia " <a...@W...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Zora <z...@g...pl> napisał(a):
> Niemniej wdzięczna jestem za info, że piernikowi razowość nie wadzi, spróbuję
> nastempnym razem, bo piernik już dojrzewa :).
Ekhm, nie sprawdziłam, więc info takie nie do końca pewne...
Za to ja właśnie użyłam na podsypkę do _pieruńsko_ lepkiego ciasta na
pierniczki właśnie mąki żytniej jasnej. Bo akurat była pod ręką, zorientowałam
się po całej imprezie. Ciekawe jakie będą pierniczki, na razie są twarde, ale
ponoć tak ma być.
> W ramach zadośćuczynienia to mogę zarżec dla ciebie ;D
>
> Jjjjjjjiiiiiichachchchaaaaaaaa !!!!!!!!!
Ślicznie! :) Czuję się usatysfakcjonowana (ale trudny wyraz mi wyszedł ;))
Pozdrawiam również, piernikowo i przedświątecznie
Atunia
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|