Data: 2005-01-22 18:18:14
Temat: Re: golonki
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <1...@n...onet.pl>,
"mustela" <m...@v...pl> wrote:
>
> > > > > Trzeba podgotować, żeby zmiękla, inaczej zrobi się z golonki
> > > > > narzędzie
> > > > > tortur :D
> > > >
> > > > Nie trzeba. Wręcz przeciwnie, klasyczne przepisy na pieczoną golonkę
> > > > uwzględniają tylko pieczenie.
> > >
> > > Ja tego nie napisałam, wole obgotować (mięso nabiera smaku a mi pozostaje
> > > wywar na wspaniałą galaretke, tylko dorobic) niż wyrzucać kawałek
> > > twardego
> > > jak
> > > drewno "czegoś"
> >
> > Najwyraźniej nie umiesz piec golonki.
>
>
> A może ja WOLE obgotowaną?
Możesz woleć. Jednak to, że nie wiesz co dobre nie zmienia tego, że
najwyraźniej nie umiesz piec golonki.
Władysław
|