Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "lemonka" <...@a...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: gotwanie w określonej temperaturze
Date: Sun, 3 May 2009 13:11:33 +0200
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 29
Message-ID: <gtju58$378$1@inews.gazeta.pl>
References: <gted2i$mpa$1@achot.icm.edu.pl> <gtek6e$o1n$1@inews.gazeta.pl>
<gthkrg$1vo$1@achot.icm.edu.pl> <gtigce$55j$1@inews.gazeta.pl>
<gtjnhf$g1$1@achot.icm.edu.pl>
NNTP-Posting-Host: aead235.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1241349096 3304 79.186.3.235 (3 May 2009 11:11:36 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Sun, 3 May 2009 11:11:36 +0000 (UTC)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
X-Priority: 3
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-User: agnes2101
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:322114
Ukryj nagłówki
Użytkownik "yapann" <y...@o...pl> napisał w wiadomości
news:gtjnhf$g1$1@achot.icm.edu.pl...
> Użytkownik "lemonka" <...@a...com> napisał w wiadomości
> news:gtigce$55j$1@inews.gazeta.pl...
> > Za tydzień w E.Leclerc mają być w promocji garnki z termometrem, za
> > chyba 246 zł za komplet.
> a to nie tanio? tzn jakiej to są jakości gary - mam dośc garów z
cienkim
> dnem i podobnych
> (a czy te garnki nadają się na indukcję?)
Jeszcze jakieś pytanie? Zadaj je wszystkie tu: poczta małpa leclerc.pl
A potem skoncentruj się i sprawdź, czy masz kuchenkę typu
"włączyć/wyłączyć czy kuchnię indukcyjną, w której precyzyjnie można
nastawić temperaturę i czas pichcenia.
> > rozważyć zakup laboratoryjnej łaźni wodnej, w której częściowo
> > zanurzysz garnek z jedzeniem:
> >
http://www.danlab.pl/produkt,Laznia_wodna_cyfrowa_ty
p_MLL_5472,221.html
> bomba :p to chyba nie zostanę Einsteinem gotowania jaj na miękko
Zawsze możesz wskazać nowe trendy w sztuce utwardzania jaj za pomocą
kąpieli w łaźni wodnej o różnych temperaturach. Może 30 minut przy 65
stopniach jest korzystniejsze dla końcowego odcinka przewodu
pokarmowego niż 3 minuty przy temp. 98-99 stopni?
|