Data: 2009-05-03 11:11:33
Temat: Re: gotwanie w określonej temperaturze
Od: "lemonka" <...@a...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "yapann" <y...@o...pl> napisał w wiadomości
news:gtjnhf$g1$1@achot.icm.edu.pl...
> Użytkownik "lemonka" <...@a...com> napisał w wiadomości
> news:gtigce$55j$1@inews.gazeta.pl...
> > Za tydzień w E.Leclerc mają być w promocji garnki z termometrem, za
> > chyba 246 zł za komplet.
> a to nie tanio? tzn jakiej to są jakości gary - mam dośc garów z
cienkim
> dnem i podobnych
> (a czy te garnki nadają się na indukcję?)
Jeszcze jakieś pytanie? Zadaj je wszystkie tu: poczta małpa leclerc.pl
A potem skoncentruj się i sprawdź, czy masz kuchenkę typu
"włączyć/wyłączyć czy kuchnię indukcyjną, w której precyzyjnie można
nastawić temperaturę i czas pichcenia.
> > rozważyć zakup laboratoryjnej łaźni wodnej, w której częściowo
> > zanurzysz garnek z jedzeniem:
> >
http://www.danlab.pl/produkt,Laznia_wodna_cyfrowa_ty
p_MLL_5472,221.html
> bomba :p to chyba nie zostanę Einsteinem gotowania jaj na miękko
Zawsze możesz wskazać nowe trendy w sztuce utwardzania jaj za pomocą
kąpieli w łaźni wodnej o różnych temperaturach. Może 30 minut przy 65
stopniach jest korzystniejsze dla końcowego odcinka przewodu
pokarmowego niż 3 minuty przy temp. 98-99 stopni?
|