Data: 2002-01-04 09:43:12
Temat: Re: help - czym tu zaskoczy? - a czasu ma?o - urodzinki m??a
Od: fghfgh <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
k...@p...onet.pl wrote:
> > >polowki ze skórka jesli rozumiem? a czy mieso nie dostanie troszke
> > >gorzkiego posmaczku od tej skórki?
> > ale co Ty, skorka pomaranczowa jakos tak robi, ze calosc staje
> > sie wytrawna...
>
> Otóż to!!! Krysia ma rację - całość pachnie fenomenalnie!
>
No wlasnie skusilo mnie bo lubie przepisy z cytrusami, tye, ze ja zawsze
pozbywalam sie blonek i skórki aby nie bylo gorzkiego posmaku- tak mnie
kiedys nauczono i stad sie zastanawialam czy jednak nie bedzie. Dzieki
dziewczny za odpowiedz. Wizualnie przepis spodobal mi sie bardzo-
wypróbuje na pewno.
pzdr
agi
|