Data: 2006-02-03 13:15:06
Temat: Re: imbir
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 03 Feb 2006 11:56:45 +0100, Waldemar Krzok
<w...@c...de> wrote:
>rina wrote:
>>>a co do meritum, to z pomidorami imbir tak nie za bardzo.
>>>
>>>Waldek
>>
>>
>> no więc z czym "bardzo" :)
>
>ja daję do sosów curry i dań chińskopodobnych.
>
>Waldek
a jeszcze jak sie robi niewielkie mielone i inne klopsiki - ja
odlewam prawie caly tluszcz z patelni, jak jest, doaje starty
swiezy imbir, odrobine posiekanego czosnku, natki i cebuli,
podusic to i wychodzi takie cos niby sos niby nie ;)
Pierz, co wczoraj mial kurczakowe kawaliki w takim czyms
K.T. - starannie opakowana
|