Data: 2009-12-07 07:50:57
Temat: Re: indukcja a smażenie (i naleśniki!)
Od: roman <r...@l...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
wolim pisze:
> Użytkownik "yapann" <y...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:hfevdu$umj$1@node2.news.atman.pl...
>
>> gotowanie na indukcji to raj na ziemi, ale co do smażenia, to nie ma
>> rewelki według mnie.
>> (chyba że poprawnej patelni nie mam albo co). Ktoś ma inaczej?
>>
>> No i najważniejsze: jak wychodzi robienie NALEŚNIKÓW na indukcji?
>>
>
> Naleśniki smaży mi się lepiej niż na gazie. Patelnia jest nienajdroższa - 24
> cm średnicy kosztowała jakieś 45 zł. Podobną (tzn. z tej samej półki
> cenowej) patelnię miałem na gazówce.
>
> Smażenie innych potraw też bez zastrzeżeń ;)
>
>
ciekawe jak to stwierdziłeś, totalna bzdura,
r.
|