« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Kama" <k...@k...net.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jablka Date: Thu, 24 Oct 2002 13:12:04 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 8 Message-ID: <ap8kpn$1g3$1@news.tpi.pl> References: <ap8h3k$9d6$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pa82.wagrowiec.sdi.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 1035458167 1539 217.97.19.82 (24 Oct 2002 11:16:07 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 24 Oct 2002 11:16:07 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2720.3000 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:131415 Ukryj nagłówki a tak w temacie pieczonych polecam: wydrążyć środki, w rondelku rozpuścić |
Zobacz także