Data: 2001-04-30 13:09:03
Temat: Re: jak dobrać się do KOKOSa
Od: Radek 'Krzat' Piotrowski <k...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
[Ten list został wysłany na pl.rec.kuchnia]
W liście <M...@n...chip.pl>, z dnia Sat, 28 Apr
2001 10:48:21 +0200, k...@g...pl pisze...
> [Ten list został wysłany na pl.rec.kuchnia]
>
> dostałem orzech kokosowy i nie wiem jak się do niego zabrać tak od strony
> technicznej jak i kulinarnej.
> Czy ktoś z Was miał już doświadczenia w tym polu, którymi zechce się
> podzielić?
>
> proszę o odpowiedzi z włączeniem CarbonCopy na mój adres :-))
>
dziękuję wszyskim za odpowiedzi... dzięki nim dobrałem się do środka ;-)
całkiem calkiem w smaku... teraz zabiorę się za świerzego ananasa, który
był "w komplecie" z kokosem...
pozdrawiam, życząc smakowitości...
Radek 'krzat' Piotrowski
--
wiem, że smoki nie istnieją...
ale czy one o tym wiedzą?
--
k...@g...pl
www.krzat.prv.pl
|