Data: 2001-04-30 08:23:26
Temat: Re: jak dobrać się do KOKOSa
Od: "Barbara" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Radek 'Krzat' Piotrowski" <k...@g...pl> napisał w wiadomości
news:MPG.1554a240e8ae9d2598969f@news.chip.pl...
> [Ten list został wysłany na pl.rec.kuchnia]
>
> dostałem orzech kokosowy i nie wiem jak się do niego zabrać tak od strony
> technicznej jak i kulinarnej.
> Czy ktoś z Was miał już doświadczenia w tym polu, którymi zechce się
> podzielić?
>
> proszę o odpowiedzi z włączeniem CarbonCopy na mój adres :-))
> --
> Radek 'krzat' Piotrowski
W miejscu wyraźnych wgłębień na szczycie orzecha zrobić otwory np. grubym
gwoździem i młotkiem, mleko wlac do kubka, orzecha przepiłować, wyjąć biały
miąższ i z łupiny zostaną 2 miseczki;
po wylaniu mleka mozna też młotkiem rozbić orzecha nie bawiąc sie w
piłowanie.
pozdrawiam
Basia
> --
> wiem, że smoki nie istnieją...
> ale czy one o tym wiedzą?
> --
> k...@g...pl
> www.krzat.prv.pl
|