Data: 2006-01-24 20:58:23
Temat: Re: jak przyrządzić dobrą czerwoną kapustę?
Od: m...@p...onet.pl
Pokaż wszystkie nagłówki
> Witam
> Użytkownik "medea" <e...@p...fm> napisał w wiadomości
> news:dr55ei$t1j$1@proxy.provider.pl...
> > Jak w temacie. Mam ogromną ochotę na czerwoną kapustę na ciepło, ale
> > nigdy mi nie wychodzi dobrze. Moze dlatego, że zwykle robię na oko, bez
> > żadnego przepisu, no i niezbyt często, więc małe mam doświadczenie.
> > Lubię taką słodko-kwaśną, ale zupełnie nie wiem, jak ten efekt smakowy
> > uzyskać. Podzielcie się doświadczeniami :-).
>
> Podsmaz cebule na oleju. Dodaj poszatkowana czerwona kapuste. Zalej sokiem
> porzeczkowym. Posol i popieprz. Dus pod przykryciem do miekkosci -
> praktycznie do odparowania soku. Smacznego
>
> Pozdrawiam
> Gocha
>
>
Witam!
Polecam też spróbować kiszoną czerwoną kapustę. Wyśmienita!
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|