Data: 2004-01-21 22:37:04
Temat: Re: jak sobie radzicie z maslem?
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le mercredi 21 janvier 2004 ŕ 22:59:08, Wladyslaw Los a écrit :
> In article <1...@y...com>,
> "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote:
>>
>> To tak jak do foie gras :-)
>> (w linku ktory podales tysz byla o tym mowa...)
> Łza się w oku kręci, jak sobie człowiek przypomni, jak wtedy wyglądały
> tu dyskusje. :-)
Wlasnie przelecialam ten watek o foie gras, wtedy napisalam :
> Istnieje natomiast dobry (bardzo!) pasztet z gesich
> watrobek, zwany "strasburskim". Moze o to ci chodzi ?
Pierwszy raz tutaj, w czasie tych Swiat, zobaczylam foie gras ze
Strasbourga... to nie zaden pasztet, to prawdziwe foie gras, i jest
dokladnie dwa razy drozsze od "normalnego" (czyli tego z poludnia Francji)
...to taka dygresja.
Ewcia
--
Niesz !
|