« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!news.ipartners.pl!news.internetia.pl!not-for-mail From: "Qwax" <...@...Q> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jak ugotować ryż by... Date: Mon, 25 Nov 2002 11:54:46 +0100 Organization: Q Lines: 8 Message-ID: <1...@2...17.138.62> References: <arno7a$6vr$1@absinth.dialog.net.pl> Reply-To: "Qwax" <...@...Q> NNTP-Posting-Host: 213.17.138.62 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nefryt.internetia.pl 1038221429 17921 213.17.138.62 (25 Nov 2002 10:50:29 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 25 Nov 2002 10:50:29 +0000 (UTC) X-Server-Info: http://www.internetia.pl/news/ X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4522.1200 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Tech-Contact: u...@i...pl X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:135931 Ukryj nagłówki > co należy zrobić by ryż po ugotowaniu był faktycznie sypki a nie |
Zobacz także