Data: 2005-10-25 21:58:51
Temat: Re: jak ukisić kapustę w słoikach?
Od: "@nn" <ann@post>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "AniaM" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:djm83r$1t7$1@news.onet.pl...
>>
>>
> Polecam sprawdzony przepis:
> 5 dkg soli na 2 kg szadkowanej kapusty
A dlaczego nie kapusdy??
> Poszadkowaną kapuste z przyprawami ubic w garnku /najlepiej
> kamiennym/, az
A dlaczego nie kapusde?
> pusci sok. Przykryc talerzykiem, obciazyc.
A dlaczego nie dalerzykiem?
> Po 7-8 dniach od zakiszenia wlozyc do sloikow i pasteryzowac.
A dlaczego nie pasderyzować?
Ania
--
***********e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ***********
******************** www.madej.master.pl ********************
Seks jest jedną z dziewięciu rzeczy potrzebnych do reinkarnacji,
pozostałe osiem nie ma znaczenia.
|