Data: 2005-04-24 12:54:04
Temat: Re: jak upiec soczysty schab?
Od: t...@g...pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
JerzyN wrote:
>Użytkownik "Kot" <t...@g...pl>
>
>
>>To ja nie rozumiem czemu moj schab soczysty, bez polewaia i sloniny.
>>Obsmazam ostro ze wszystkich stron, dolewam ciut wody i dusze ile tam
>>trzeba.
>>
>>
>
>Pewnie dlatego, że wasze świnie umierają z uśmiechem na ustach.
>Stres u [rzeźnych] zwierząt ma wpływ na smak i konsystencję mięsa.
>
>
Nie wiem czemu mowisz do mnie w liczbie mnogiej ;) Ale jesli chodzi Ci o
to, ze we Francji, to tylko dodam, ze w Polsce tez schab soczysty mi
wychodzil.
Kot, pojedynczy, z usmiechem na ustach
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|