Data: 2004-10-07 18:55:20
Temat: Re: jak wysuszyć orzechy włoskie?
Od: m...@p...onet.pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
Gusiek wrote:
> Użytkownik "zf71" <z...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:ck42ld$oto$1@inews.gazeta.pl...
>
>>Witam!
>>Mam kosz włoskich orzechów - wielkich, wspaniałych. Niestety są jeszcze
>>mokre a nie chciałabym ich zmarnować przez niewłaściwe suszenie.
>>Nie mam żadnego pieca (kaflowego, węglowego itp).
>>Zastanawiam się czy nie można by jakoś wysuszyć ich w piekarniku z
>>termoobiegiem. Tylko w jakiej temperaturze i czy to ma jakiś sens? Nie
>
> chcę
>
>>ich przecież od razu upiec ;)
>>A może wystarczy je tylko przekładać żeby miały dostęp powietrza?
>>Czy ktoś ma może jakiś ciekawy sposób?
>
>
> Bardzo ciekawy - na papierze koło kaloryfera ;)
> Pozdrawiam, Agata
Koniecznie rozlozone jedna warstwa !!!
Kot juz nauczony
--
Kot
m...@p...onet.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|