Data: 2002-06-28 14:03:49
Temat: Re: jak zrobi? sos gorgoznola?
Od: Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de>
Pokaż wszystkie nagłówki
> >dlatego robi? sos "chrzczony" serkiem topionym, no i pisa?em: doda? do
> >smaku. Tak nawiasomówi?c, wczoraj po napisaniu ww poszed?em do kuchni i
> >doka?cza?em sos gorgonzola, bo ?ona dosta?a telefonitis epidemica. By?a
> >to wersja czysta, czyli bez serka. Gorgonzola + mleko + roso?ek warzywny
> >+ sól + tabasco. Zag?szczone m?k?.
>
> do smaku, do smaku...ja to wiem, ale jest roznica miedzy kostka 2
> cm na 2 cm na 2 cm, ktora robi sos wykwintnym , a kostka 5 x 5 x
> 5, co spowoduje, ze sos przytlamsi wszystko inne...zapytaj, skad
> wiem ;))
pewnie zrobiłaś takiego gniota ?
Waldek
|