Data: 2002-07-23 14:35:50
Temat: Re: jaki dodatek do plackow ziemniaczanych?
Od: "Qwax" <...@...q>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Dzis szefowa kuchni serwuje placki ziemniaczane:) Takie mocno
> ziolowo-czosnkowe, cienkie i chrupiace. Ale kompletnie nie mam
pomyslu z
> jakim dodatkiem warzywnym je podac.
> Macie jakas ulubiona salatke, ktora szczegolnie Wam pasuje do
plackow?
>
Placki ziemniaczane, chrupiące, je się natychmiast po zdjęciu z
patelni szybko by nie ostygły. Bez żadnych dodatków (ja palcami).
Zazwyczaj druga tura nie dojdzie a już pierwszej nie ma. Placki
podawane inaczej wymagają zbyt wielu talerzy (położone jeden na drugim
miękną, przestają być chrupkie i nadają się tylko na karmę dla psów -
jeśli któryś z nich to zeżre).
Pozdrawiam
Qwax
|