Data: 2003-05-22 14:21:09
Temat: Re: jaki ocet winny?
Od: Evunia <e...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam wszystkich :)
Jestem tutaj nowa i muszę uważać co jem, a Wy co chwila wspominacie o czymś
przepysznym. Niemniej czytam Wasze posty od jakiegoś czasu i mimo, że muszę
wzdychać i przełykać ślinkę, znajduję dużo ciekawych rzeczy dla siebie :)
Tak więc zostanę i będę ćwiczyć silną wolę :D
On Thu, 22 May 2003 13:52:58 GMT, Eva MN wrote:
> Polecam zrobic samemu, bardzo prosto.
> Wziasc garsc tego co nam sie podoba np. malin, albo skorki z jablek,
> albo czosnek, zalac to octem i jak postoi ze dwa tygodnie zakrecony w
> butelce to mamy ocet winny.
> Ja taki czasami robie i jest dobry.
Nie jestem ekspertem w gotowaniu, więc może się mylę, ale zaniepokoiło mnie
to, co napisałaś. Ten ocet, którym powinno się zalać składniki na ocet
winny, jaki ma być ? Chyba nie taki spirytusowy ?
--
Eva Sheers
|