Data: 2007-09-19 01:21:09
Temat: Re: jaki sos do ryby?
Od: Magdalena Bassett <i...@b...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Barbara K. wrote:
> Uzytkownik "Magdalena Bassett" <i...@b...com> napisal w
> wiadomosci news:13ett4jiq81eb17@corp.supernews.com...
>
>>Ok, no to tak dokladniej:
>>...
>
>
> Swietnie. Dziekuje!
> Na pewno dam znac, jak sie udalo. I jeszcze jedno pytanie - skruszony, tzn.
> cale ziarenka pokruszone na drobne czesci? (wole zapytac o szczególy, bo
> wyobrazam sobie, ze po dodaniu 2 lyzek zmielonego pieprzu pewnie byloby to
> nie do przelkniecia :-)
> Pozdrawiam
> Barbara i Marysia
>
>
Tak, ja zwykle uzywam swiezego pieprzu i krusze go w mlynku nastawionym
na grube mielenie.
MB
|