Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia (jakie) techniki zagęszczania sosów Re: (jakie) techniki zagęszczania sosów

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: (jakie) techniki zagęszczania sosów

« poprzedni post
Data: 2006-06-11 21:35:41
Temat: Re: (jakie) techniki zagęszczania sosów
Od: Sławek SWP <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki

W: news:e6cu42$rem$1@nemesis.news.tpi.pl
Od: yapann <y...@o...pe.el>
Było:
> Użytkownik "Sławek SWP" <s...@w...pl>
> napisał w wiadomości news:e6bt19
>
>>>> 5. żółtko
>>> surowe?
>> Grypę już odtrąbili, trzeba korzystać póki można...
>
> a to masz na myśli do sosów zimnych czy ciepłych?

W telewizorze mówili, że "jak chcemy mieć pewność to trzeba jajka smażyć aż
się wszystko mocno zetnie".
Ja uwielbiam zagęszczać żółtkiem ale bez gotowania, tylko tak do gorącej
zupy, sosu lub kawy. Z tym że do kawy to już musi być ukręcone z cukrem i
kilkoma kroplami soku z cytryny.
Dziś Makłowicz pokazywał sos, który zagęszczał żółtkami ugotowanymi na
twardo.

--
Sławek SWP - Przy odpowiedzi na priv usuń 2 nadwyżki
Ekspert to człowiek, który przestał myśleć - on wie :-)
http://www.popieramjow.pl/jow.php

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6