Data: 2012-06-12 18:35:32
Temat: Re: kEczAp
Od: "lamia" <l...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
owszem pewnie jest ocet
a skoro jest ocet a go nie czuć - to jest i pełno czego-tam-jeszcze (cukrtu
czy słodzika czy czegoś).
Podobnie, jak cholerne koreczki śledziowe sfaszerowane są zawsze
słodzikiem - a kwaśne są przy tym jak nie wiem co - więc ile tego tam musi
być, jednego i drugiego - z dodatkiem śledzika właściwego. Grrr. (a nie
wiem, jakie inne źródło surowej ryby mogłoby być, więc się truję :/). ale co
do keczapu to sobie totalnie odpuszczam, bo tylko możńa się przyzyzcaić do
tego szajsu. Puszka pomidorów i kwadrans 'gimanstyki' w kuchni - i można
mieć znacznie coś lepszego do jedzenia, niż pseudochleb z pseudokeczupem.
Niestsy tylko zastąpienie pseudosera serem jest kosztowne :/, a bez sera
życie jest bez sera ].
|