Data: 2000-10-05 14:56:23
Temat: Re: kabaczek- polemika
Od: Antoni Goldstein <a...@z...mimuw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Maciej Barton <l...@h...pl> wstukal(a) pracowicie:
>> Co mogę zrobić z kabaczkiem, którym "uszczęśliwiła" mnie koleżanka? Dodam,
>> że wolałabym go użyć, a nie wyrzucić!
>> Agnieszka
> Wrzucilem kilka przepisow na kabaczka, ale szczerze mowic przwie karzdy wymaga
> udoskonalen wynikajacych nie z niedoskonalosci przepisu ale z beznadziejnosci
> samego kabaczka. Jeszcze w leczo mi jakos smakuje ale tak poza tym to trudno z
> niego zrobic cos ekstra no chyba ze ktos ma inne zdanie...
E tam. Co prawda kabaczek nie ma specjalnego smaku sam, ale odpowiednio
faszerowany, zapieczony z serem na wierzchu miodnym jest. A sam farsz bez
kabaczka jest gorszy. Bo za tłusty i jakiś taki zbyt skoncentrowany. Po
prostu czasem potrzebny jest taki mało wyrazisty smak (ale nie bez wyrazu!)
dla odpowiedniej kompozycji.
Antek Goldstein
--
___/___ : I I SPIT ON STINKING ROMAN DOGS! I
< 102 >======= I PTOOEE!!! I
/o----d-----b---o\ : I I
\8oooooooooooo8/ : I_____________________________________(Vercingetorix
)_I
|