Data: 2004-11-27 15:33:36
Temat: Re: kaczka, moze byc po pekinsku
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le samedi 27 novembre 2004 ŕ 15:23:47, vous écriviez :
> Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
>> Co do kaczki po pekinsku, to jest to klasyk kuchni chinskiej. Zasada
>> jest taka ze krotko (30 sek.) obgotowujesz ptaka. Nastepnie, przy
>> pomocy pompki, [...]
> Chcąc niechcąc wyjaśniłaś mi pewną wcześniej dla mnie niezrozumiałą
> kwestię.
> Wcześniej sądziłem, że takie urządzenie przechowuje się na strychu, w
> piwnicy lub garażu.
> A tu proszę jak widać można trzymać i w kuchni tyle, że użycie inne niż
> przez Królaka.
> ;-)
Wiesz, ja tez sie zdziwilam ze ludzie uzywaja w kuchni strzykawek, de
nastrzykiwania miesa np., zawsze myslalam ze to ustrojstwo jest tylko
w kabinecie lekarskim ;)
Ewcia
--
Niesz
|