Data: 2001-03-06 08:33:32
Temat: Re: karpatka
Od: Robert Keller <n...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
asia wrote:
> Monika Gadomska <m...@a...net> wrote in message
> news:3aa0ccb4$1@news.astercity.net...
> >
> > A mi wychodzi masa, a za to Karpaty nie górzyste tylko zupełnie płaskie:(
> > Robiłam wg przepisu z "proszkowego" Dr Oetkera. Co może być przyczyną
> Karpatke robilam raz w zyciu, z Delecty bodajze i tez mi nie wyrosly
> Karpaty, co mnie do niej zniechecilo. Na dodatek nie dala sie odlepic od
> blaszki. A zrobilam ja bo kolezanka twierdzila ze zawsze sie udaje.
> Asia
Polecam zrobienie karpatki ze zwyklego przepisu. Najwazniejsza w tym wszystkim
i tak jest, o ile dobrze pamietam, odpowiednio wysoka temperatura.
Pozdrawiam
Aneta
|