Data: 2002-03-22 10:01:21
Temat: Re: kolejna świąteczna potrawa
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Janusz Czapski <j...@p...pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:a7erqs$ce2$...@n...tpi.pl...
> Pawia zarżnąć przynajmniej na dzień przed przyrządzeniem. Natychmiast po
> zarżnięciu, póki ciepły oskubać.
<ciach>
> Smak pieczonych pawi jest fantastyczny! Życzę smacznego! ;-))))))))
> Pozdrawiam :-)
> Jansuz
>
Kochany, wybacz to co teraz napisze, ale juz wolalabym "rzucic" niz zezrec
takiego majestatycznego, slicznego, ozdobnego ptaszka. Serca nie masz? I
jeszcze to skubanie nim zwloki ostygna...Krysia, wiem, ze kiedys podzegalam
do urywania tyleczkow zabom, ale teraz wolam Cie: wracaj na posterunek ze
sztandarem, bo zbrodnia sie szykuje!( A potem do Tajlandii na pikiete bo tam
pieski jedza).
Agata Solon, naturalna
|