| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: " ramshe" <r...@N...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: konfitury - pytanie techniczne Date: Thu, 19 Aug 2004 15:21:33 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 11 Message-ID: <cg2ght$cgv$1@inews.gazeta.pl> References: <cg259m$lco$1@nemesis.news.tpi.pl> <cg2bj3$5oc$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: gx114.internetdsl.tpnet.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1092928893 12831 172.20.26.238 (19 Aug 2004 15:21:33 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 19 Aug 2004 15:21:33 +0000 (UTC) X-User: ramshe X-Forwarded-For: 10.133.2.12 X-Remote-IP: gx114.internetdsl.tpnet.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:211707 Ukryj nagłówki Oczywiście, ze garnek emaliowany jest najlepszy. Ja w takim zaprawiam słoiki, | |
Zobacz także