Data: 2007-03-01 13:31:54
Temat: Re: krowki z bialej czekolady...
Od: "Anet" <a...@t...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 1 Mar, 13:34, Marsjasz <m...@g...pl> wrote:
> Nixe napisał(a):> Użytkownik "Marsjasz" <m...@g...pl> napisał w
wiadomości
> >news:es60qn$j4d$1@inews.gazeta.pl...
>
> >> w ostatnim dodatku kulinarnym GW znalazlem taki przepis...
> >> czy ktos juz go wyprobowal czy bede pierwszy?
>
> > Ja nie próbowałam, ale czuję, że zrobię, bo widzę, ze przepis jest bardzo
> > prosty.
> > Jeśli byłbyś pierwszy, to daj znać, jaka wyszła konsystencja takich krówek
> > :)
> > Czy kruche czy raczej ciągnące się.
>
> > N.
>
> wlasnie zakupilem skladniki...
> w oryginale maja wygladac tak:http://kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/51,54047,394741
5.html?i=0
> wiec chyba kruche ale...
> dam wieczorem znac jak wyszly...
> pozdrawiam
> Mars
Piekne, też robie nie ma bata.
Anet
|