Data: 2007-03-01 14:12:42
Temat: Re: krowki z bialej czekolady...
Od: Marsjasz <m...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Anet napisał(a):
> On 1 Mar, 13:34, Marsjasz <m...@g...pl> wrote:
>> Nixe napisał(a):> Użytkownik "Marsjasz" <m...@g...pl> napisał w
wiadomości
>>> news:es60qn$j4d$1@inews.gazeta.pl...
>>>> w ostatnim dodatku kulinarnym GW znalazlem taki przepis...
>>>> czy ktos juz go wyprobowal czy bede pierwszy?
>>> Ja nie próbowałam, ale czuję, że zrobię, bo widzę, ze przepis jest bardzo
>>> prosty.
>>> Jeśli byłbyś pierwszy, to daj znać, jaka wyszła konsystencja takich krówek
>>> :)
>>> Czy kruche czy raczej ciągnące się.
>>> N.
>> wlasnie zakupilem skladniki...
>> w oryginale maja wygladac tak:http://kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/51,54047,394741
5.html?i=0
>> wiec chyba kruche ale...
>> dam wieczorem znac jak wyszly...
>> pozdrawiam
>> Mars
>
> Piekne, też robie nie ma bata.
>
> Anet
>
to moze sfotografujemy nasze wyroby i umiescimy na np. fotosik.pl dla
porownania...
kiedys ktos tu rzucil pomysl aby uzytkownicy grupy umieszczali zdjecia
swoich wyrobow ale chyba bez echa pozostalo...
pozdrawiam
Mars
|