Data: 2003-09-02 19:20:30
Temat: Re: kukurydza
Od: l...@a...com (Lilibell555)
Pokaż wszystkie nagłówki
>Kukurydze cukrowa, swieza,
>gotuje sie nie dluzej, niz 5 minut! Wklada sie do wrzacej wody, bez
>soli. Gotuje sie bez przykrycia.
Magda ma racje bo jak sie dluzej gotuje to sie robi lykowata.Polecam tez kolbe
posmarowac troche majonezem,kwasna smietana,obtoczyc w utartym serze(moze byc
parmezan w zastepstwie meksykanskiego) i posypac pieprzem cayenne.Nadziewasz na
patyk i jest meksykanski fast food :-) Pycha!
Ja mieszkam wsrod pol kukurydzianych wiec jemy kukurydze prosto z pola.Jedziesz
tu i jedyne co widzisz to corn,corn,corn.Festiwale kukurydziane,miss zbiorow
kukurydzy,ktora nota bene tu kiedys zostala Cindy Crawford bo to jej strony
rodzinne i ona tez przy tej kukurydzy pracowala :-) Zabawnie wyglada np.
McDonald's gdzie z trzech stron rowno,pod kancik go otacza wysoka teraz
kukurydza.
Pozdr.Dot
|