Data: 2004-10-08 17:38:37
Temat: Re: lasagne
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <e...@4...com>,
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote:
> On Fri, 24 Sep 2004 19:09:18 +0200, "Żaklina Domańska"
> <z...@o...pl> wrote:
>
> >Witam wszystkich!
> >Na wst?pie chcia?abym napisa? ze nie jestem jakim? do?wiadczonym kucharzem,
> >a ju? z pewno?ci? nie w kuchni w?oskiej :) ale mój Pan bardzo lubi lasagne i
> >w zwi?zku z tym bardzo bym by?a wdzi?czna komu? kto wprowadzi?by mnie w
> >tajniki tej potrawy.
> >
> >Pozdrawiam
> >Kina
> >
>
> potrzebny jest dobry sos pomidorowy i dobry ser do posypania po
> wierzchu!
Przede wszystkim potrzebne jest dobre ciasto na lazanię. Która wcale
nie musi być z sosem pomidorowym. A jeżeli jest np. z rybą czy
grzybami, to raczej bez sera.
Władysław
|