Data: 2004-02-15 21:49:29
Temat: Re: lasania2 :)
Od: Grzegorz Janoszka <G...@p...onet.pl-----USUN-TO>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 15 Feb 2004 08:10:28 GMT I had a dream that Wladyslaw Los <w...@o...pl> wrote:
>>> > Ja też się dziwię, bo ja nawet nie przykrywam do piekarnika...
>>> Spróbujeic raz domowym makranom, wczesniej ugotowanym (rzecz jasna).
>>> Nieporównywalne. A sklepowe tez lubie obgotowac trochę, jest miększe.
>> Odpowiednia/większa ilość wody/sosu wystarcza aby lasania wyszła Ok.
>> bez uprzedniego gotowania makaronu;) (przykryć folią, pod koniec
>> pitraszenia odkryć) Pzdr. Iwona
> Jednak, o ile wiem, Włosi gotują ciasto na lazanię w wodzie przed
> przełożeniem sosem.
Może Włosi nie wiedzą, jak się robi prawdziwą lazanię? :)
--
Grzegorz Janoszka odpowiadając POPRAW adres
UWAGA, mam specyficzne poczucie humoru! Na newsach wyrażam swoje prywatne
specyficzne poglądy, a nie moich byłych, obecnych i przyszłych pracodawców.
|