Data: 2003-09-13 08:48:58
Temat: Re: leszcz w occie ???
Od: "Kyllyan" <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> slyszelem ze jest mozliwosc obsmazenia i wlozenia leszcza do sloika
tak zeby
> mozna bylo go zjesc ze smakiem nawet za 6 miesiecy :) mam w domu
przepis na
> leszcza cos w tym stylu ale w-g mojego przepisu nalezy go zjesc w
ciagu 1
> tygodnia. moze ktos z grupowiczow moglby udostepnic przepis na
> dlugoterminowe sloiki z leszczem :)
> pozdrawiam
>
>
Zrób go tak jak mówi Twój przepis, daj tylko więcej octu i
zapasteryzuj. To więcej octu to dlatego, że w czasie przechowywania
ocet będzie reagował z ośćmi. Oście będą coraz miększe, a ocet coraz
słabszy
--
pozdrawiam :-))
Sławomir J. Marusiński
Gdańsk; GG 5420750
www.marusinski.prv.pl/
|