Data: 2002-11-25 16:31:35
Temat: Re: ?limaki
Od: A...@m...umu.se (Agnieszka Szalewska)
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> >
> >
> >Albo gdyby to byly same_slimaczki, upieczone w masle czosnkowym, mniam:)))
> >I tak to zatoczylysmy kolko przez trawke, pokrzywek, piese, i doszlysmy do
> >senda sprawy, czyli do tego, ze slimaczki smaczne som:)) i to wcale nie
> >znaczy, ze trzeba je wypuszczac na mokre pokrzywy:)
> >
> >Agnieszka (ktorej przepis na slimaki zaczyna sie nastepujaco:
> >10 dorodnych winniczkow glodzic przez tydzien...;))
> >
> >
> >DBDG
>
>
>wiesz co???? a gdybym JA na przyklad CIEBIE glodzila przez
>tydzien, TO CO??? ha . nawet koniczyny, pardon, pokrzywy bym nie
>dala, jeno make - monke...
>
>och, Ty!
>
>Trys ;)
>K.T. - starannie opakowana
:))) dlaczego tylko monke?? sucha taka?? toz by mi klajster w gebusi
zrobil? fuj.... to ja juz chyba wole glodowac:)) pokrzywa co prawda moze
byc, surowka z mlodych pokrzyw nie jest zla, zupa tyz nie.
A wedle glodzenia (z)winniczkow, dlatego wlasnie raczej preferuje je
zamrozone ze sklepu...aby nie czekac az tydzien na specjal:). Ciekawe, jak
dlugo oni je glodza...(i czy w ogole??!! hm, hm)..to co ja tam zjadam????!!
w tych slimakach??
Widze, ze FOWZ dziala nadal...;)))
agnieszka
DBDG
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|