Data: 2003-08-29 14:12:01
Temat: Re: łosoś - cały 3kg- jak?
Od: wiku <s...@r...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Krzysztof AJK Photography wrote:
> Właśnie przekroiłem go na pół... Upiekę połowę, reszta do zamrażarki....
szkoda, bo wlasnie chcialem ci zaproponowac genialny spposb na rybe w
calosci w skorupie z soli
rybe sprawiasz, wypychasz od srodka ziolami i kladziesz w brytwance,
do duzej ilosci grubej soli (w twoim przypadku kilka kg) wbijasz kilka
bialek i taka masa okladasz szczelnie rybe
po upieczeniu w piekarniku tworzy sie z soli taka skorupa, w ktorej
podajesz na polmisku, przy gosciach efektownie rozbijasz skorupe i
wybieracie z niej kawalki ryb na talerze :)))
wiku
--
http://www.breakbeat.pl/
MAY THE BREAKZ BE WITH YOU
|