Data: 2004-03-22 21:11:46
Temat: Re: makaron na zielono...
Od: Dusiolek <d...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 04-03-22 11:56, nim zdazylismy rozpoczac badanie, osobnik na
ktorego teczce widnieje napis 'Monika Biermann' ochoczo wydal wspolnikow
i opisal ich winy tymi oto slowami:
> No nie wiem, jakos ze to by byla szynka nie moge sie z tym
zaprzyjaznic, bo
> szynka w calosci jest od tego "fileta" o wiele wieksza. Tak mysle i
mysle i
> zastanawiam sie nad poledwica, bo czasem to w Polsce wedzone jedlam.
W necie
> znalazlam tylko obrazek wolowej i to mi ksztaltem odpowiada temu co z
> wieprza przerabiam:
> http://www.z-miesne.krakow.pl/mieso_wolowe_z_bydla_m
lodego.htm
Moze to jednak poledwica wieprzowa? Ale te, ktore
ja mam mozliwosc kupic nie sa zbyt duze i jakos
nie widzialem ich w roli miesa na rolade. Jednak
przyznaje, ze poledwica bylaby tu idealna...
> Przy okazji znalazlam, tzn. jedzac chleb z watrobianka przypomnial mi sie
> jeszcze jeden szpinakowy przepis z moich zbiorow:
>
> Pierogi z watrobianka
(...)
Dziekuję! Nie wierze wlasnemu szczesciu:)
Gdy tylko moj zalosny provider postawi kulejaca
mocno siec, zaktualizuje szpinakowa stroniczke...
Teraz nie wiem nawet, czy przebije sie z odpowiedzia... :(
Pozdrawiam...
--
Dusiołek
http://www.szpinak.prv.pl
szpinak w temacie sprawi, że przeczytam twój list...
---
|