Data: 2006-03-22 05:49:07
Temat: Re: makaron z sosem "bolońskim"
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <dvq3p2$t1q$1@inews.gazeta.pl>,
"ktabaczynski" <k...@w...pl> wrote:
> Użytkownik "Hanna Burdon" <b...@p...onet.pl> napisał w
> wiadomości news:dvpto4$59s$1@inews.gazeta.pl...
> > In news:dvprtt$7no$1@serwer.zanet.pl,
> > Ania wrote:
> >> 200 g posiekanej wątróbki drobiowej
> >>
> >> Wątróbka zupełnie się rozgotowuje przez co sos robi się gładki,
> >> jedwabisty.
> >
> > Interesujące. Może warto spróbować. Tylko musiałabym w tajemnicy przed
> > mężem wrzucać tę wątróbkę, on ma irracjonalne uprzedzenia.
>
> Wcale nie takie irracjonalne.
> Wszelkie wątróbki można było jeść
> 50 lat temu. Teraz magazynują
> wszelkie możliwe zanieczyszczenia.
To w ciągu ostatnich 50 lat zmieniła się ewolucyjnie funkcja wątroby u
wszystkich zwierząt?
Władysław
|