Data: 2005-12-28 10:29:39
Temat: Re: margaryna
Od: Sławek SWP <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W: news:dor1rr$erm$1@atlantis.news.tpi.pl
Od: Anet <a...@a...pl>
Było:
> No właśnie, która jest dobra.Najczęściej korzystam z masła, oliwy
> czy oleju. Jednak od czasu do czasu również z margaryny. I chyba
> nie trafiłam na dobrą. Bo albo ma w sobie tyle wody że szok, albo
> dziwnie kwaśno pachnie, a ostatnio to sprawiała wrażenie, po
> rozpuszczeniu jakby się zważyła. Może macie jakiś faworytów
> margarynowych i możecie jakąś polecić?
> Anet
Masło roślinne, ze słonecznikiem na przykrywce pudełka i czerwonymi literami
MR. Używam(y) do smarowania i ciast. Do smażenia tylko oleje i oliwy...
--
Sławek SWP - Przy odpowiedzi na priv usuń 2 nadwyżki
Ekspert to człowiek, który przestał myśleć - on wie :-)
|