| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "marek x" <m...@W...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: marynowany imbir Date: Sat, 18 Feb 2006 17:16:44 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 7 Message-ID: <dt7kps$pkl$1@inews.gazeta.pl> References: <dt7alg$f1k$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: ast122.internetdsl.tpnet.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1140283004 26261 172.20.26.232 (18 Feb 2006 17:16:44 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 18 Feb 2006 17:16:44 +0000 (UTC) X-User: marekk20 X-Forwarded-For: 192.168.13.6 X-Remote-IP: ast122.internetdsl.tpnet.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:260640 Ukryj nagłówki Marynata z octu winnego, czosnku, listka laurowego i co tam kto jeszcze lubi, | |
Zobacz także