Data: 2006-02-06 06:49:29
Temat: Re: maselko
Od: "Misiek" <p...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "krzysztof dalke" <k...@n...pl> napisał w
wiadomości news:ds5gvi$bod$1@nemesis.news.tpi.pl...
> mam takie nietypowe pytanie...
> otoz jak zrobic aby maslo bylo caly czas miekkie nadajace sie do
> smarowania??:)
> tylko nie piszcie aby nie wstawiac do lodowki itp:)
> stoi na polce i jest cholernie twarde dodac olej czy co??
>
NIC nie dodawac
Szczegolnie jesli twierdzisz ze to a jesli to jest swojskie maslo takie
kupione ze wsi :)
nie zaden market ani pseudo targowisko??:)
"najpiekniejsze" maslo pod sloncem :)
a wlasnie... trzymac po prostu w cieplejszym miejsu
ja kupuje maslo smietankowe, czasem oselkowe, bardzo rzadko extra...
a wspominane ponizej Mazurskie z tego co pamietam to MIX a nie maslo... ale
moge sie mylic
Tak samo jak wszeliego rodzaju "maselka" smakowe (nawiasem mowiac bardzo
smaczne ale to mixy wlasnie) i Smaselka... (tez mixy)
|