Data: 2006-02-06 12:45:15
Temat: Re: maselko
Od: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "krzysztof dalke" <k...@n...pl> napisał w
wiadomości news:ds5n3j$g9q$1@atlantis.news.tpi.pl...
> a jesli to jest swojskie maslo takie kupione ze wsi :)
> nie zaden market ani pseudo targowisko??:)
> Użytkownik "krzysztof dalke" <k...@n...pl> napisał w
> wiadomości news:ds5gvi$bod$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > mam takie nietypowe pytanie...
> > otoz jak zrobic aby maslo bylo caly czas miekkie nadajace sie do
> > smarowania??:)
> > tylko nie piszcie aby nie wstawiac do lodowki itp:)
> > stoi na polce i jest cholernie twarde dodac olej czy co??
> >
> >
>
>
Bierzesz słoik nalewasz do niego wody i wrzucasz tam to swoje masło
masło bedzie miało temperature otoczenia a przez to że bedzie
pływało w wodzie nie bedzie miało kontaktu z powietrzem
Jest to sposób stosowany jeszcze w latach 70 ubiegłego wieku
pozdrawiam
Marek
|