Data: 2013-01-29 10:39:18
Temat: Re: matowienie patelni teflonowej
Od: Trybun <i...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2013-01-28 22:14, Andy Niwinski pisze:
>
> "Krycha_net" <k...@p...onet.pl> schrieb im Newsbeitrag
> news:ke6p6o$jcf$1@mx1.internetia.pl...
>> Mam, w "spadku" po mamie, fajną patelnie teflonową, bo ma odłączaną
>> rączkę, co ułatwia jej chowanie.
>> Ale.
>> Jest ale. Powłoka teflonowa zszarzała i smażone na niej ryby
>> przywierają.
>> Używam ją tylko do smażenia ryb.
>> Potem mam pełno przywartego mięsa, które mimo moczenia trudno usunąć
>> z jej powierzchni.
>>
>> Zastanawiam się, czy wyrzucić ją, czy można poprawić jej właściwości?
>>
>> Pozdrawiam Krycha.
>
> Najlepiej wyszlifuj do czystego aluminium....
> Dźisas, ludzie, jakie jeszcze głupie pytania tu sie pojawią?
Nie ma głupich pytań, Kostek - głupie bywają tylko odpowiedzi.
|