Data: 2002-11-30 21:07:42
Temat: Re: melon
Od: "ann" <k.piekarska[nie-spamuj]@wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
- dzięki za odpowiedź, ale jak rozkroiłam owoc w środku był zielonkawy i
dziwny w smaku.
Nie odważyłam się podać na stół.
- pozdrawiam Krystyna
Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> napisał w wiadomości
news:3DE90149.34576C80@olypen.com...
>
>
> ann wrote:
> >
> > Jak mam podać melona?
> >
> > - dziękuję i pozdrawiam
>
> Mozesz pokroic w podluzne kawalki, kazdy owinac cienkim plastrem
> prosciutto (szynki parmenskiej) zapiac wykalaczka i ulozyc na talerzu na
> lisciu salaty. Albo pokroic w kostke, zmieszac z innymi owocami
> pokrojonymi w podobnej wielkosci kostki, skropic wodka czy likierem,
> posypac cukrem i podac na deser. Albo przeciac na pol, wydrazyc nasiona
> i podac z lyzeczka jak jest.
> MB
|