Data: 2000-12-19 11:30:56
Temat: Re: mielenie maku i szyszki z ryzu i zapach na swieta
Od: Krysia Thompson <k...@f...unn.ac.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
Olejek sosnowy w kominku ze swieczka?
Ciagle podgrzewanie skorki pomaranczowej w syropie? Olejki
eteryczne cytrusow dobrze dzialaja na ogolne samopoczucie i dobry
humor! Zawsze mi wesolo, jak robie skorke!!
Krysia
co do reszty to nie wiem, moj mikser nie dal rady malej ilosci
maku. Zawsze mozna utrzec w makutrze... albo w czyms mniejszym,
zrobilam tak w ub. roku, mak sie starl dosc dobrze (bo byl juz
rozmiekczony przez parzenie), tyle ze mi sie nie chcialo tak
trzec i trzec.. i trzec...
szyszki tez kiedys robilam, na oko, ze skladnikow juz
wymienionych (krowki to byly i troche masla)
>Czy mozna zmielic mak w malakserze? Moze ktos to robil i poleca ten sposob??
>Druga moja prosba dotyczy szyszek z ryzu preparowanego. Wiem , ze gdzies juz
>je widzialam wraz z zachodnim porownaniem masy ze snickersow..ale nie moge
>znalezc :(( Czy ktos podpowie gdzie to jest lub zna taki przepis??
>Chcialabym sie rowniez zapytac jak zapewnic swiateczny zapach w domu? Nie
>wiem czy bede miala prawdziwe galazki z choinek...hmm...moze jest jakis
>sposob na ten piekny aromat? Bede wdzieczna, pozdrawiam.
K.T. - starannie opakowana
-----= Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News =-----
http://www.newsfeeds.com - The #1 Newsgroup Service in the World!
-----== Over 80,000 Newsgroups - 16 Different Servers! =-----
|