Data: 2006-01-30 14:46:25
Temat: Re: mielone+ ser pleśniowy czy można?
Od: "Anet" <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> A ta śmietana to jaka bo kusicie tym sosem. No i czy to wszystkie
> składniki.
>
> może być kwaśna 18, może też być słodka - taka jak do kawy ;) Rzecz gustu.
> Ja wolę ze słodką. Ser rozpuszcza sie ze śmietana, wciera do tego ząbek
> czosnku, sypie ciut curry i gotowe :)
> Pyszne też do wszelkiej maści warzyw smażonych/duszonych i do makaronu.
> Pozdrawiam, Agata
>
Dzięki. Uwielbiam ten ser do makaronu tylko, że ja drobno go kruszę, dodaje
trochę masła i mieszam to z ugotowanym makaronem. Z kopytkami ziemniaczanymi
tez super. No i szybkie to to w przygotowaniu.
Anet
|