Data: 2001-06-29 10:25:01
Temat: Re: miesko + miod
Od: "aga" <o...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Jola L-L" <j...@i...pl> napisał w wiadomości
news:9hhjga$a7u$1@news.tpi.pl...
> Zrobilam kurczaka podzielonego na 4 czesci lub mozna udka z :
> vegeta, majeranek i miod
> Obsmarowac tym kolejno i do prodiza ( nie podlewac woda).
> Po upieczeniu nie czuc miodu ale za to jaki smak i soczystosc....:))))
> rewelacja !!!
> Do tego fryty...
> Mozna to posmarowac wieczorem i wstawic do lodowki na noc w worku
> foliowym aby nie wymienilo sie zapachami z zawartoscia lodowki, ja to
> zrobilam tuz przed wlozeniem do prodiza i tez super. Juz bez miodu nie
> pieke...:)))
>
>
> Jola L-L
>
>
a co jesli prodziza sie nie ma ani piekarnika ani mokrofali?
mozna to w jakis inny sposob?
aga
|