Data: 2004-04-06 11:30:14
Temat: Re: mięso z zupy
Od: "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Iwona wrote:
> Z wywarów kostno-mięsnych zostaje mi gotowane mięso (nie zostawiam w
> zupie-nikt u mnie tego nie lubi).
>
> Zazwyczaj mrożę je (zbieram większą ilość) i gdy najdzie chętka robię
> z niego farsz do naleśników, bądź krokietów.
> Albo takie porwane w kawałki gotowane mięso podsmażam/duszę z
> przyprawami na ostro.
Ja robie paste na kanapki (z drobiu):
Mieso rozdrobnic widelcem, dodac cebulke pokrojona w kostke, ogorka
kiszonego lub korniszona, troche musztardy i majonez. Bardzo smaczne.
--
Pozdrawiam,
Ania
www.biblioNETka.pl - Sprawdź, co lubisz czytać!
|