Data: 2005-02-22 15:40:52
Temat: Re: mizeria
Od: "Maciej Ślużyński" <m...@A...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Lia" <L...@a...poczta.onet.pl> napisał w wiadomości
news:hfjadb2q2zpm$.dlg@iska.from.poznan...
> Dnia 2005-02-22 16:29:03 w sprzyjających i niepowtarzalnych
okolicznościach
> przyrody grupowicz *Maciej Ślużyński* skreślił te oto słowa:
>
> > Witam i pytam: czy ogórek do mizerii po posoleniu należy zostawić na
> > chwilkę, aby puścił wodę, a dopiero jak puści - wodę tę wylać i dodać
kwaśną
> > śmietanę?
>
> Nie wiem czy należy, ale ja tak robię.
> Z tą poprawką, że wody się nie wylewa tylko wypija ;]
Dzięki za szybki odzew :-)
Małżonka mnie opuściła na tydzień, a robię właśnie spaghetti i mizerię, a
nie byłem pewien ;-)
--
Pozdrawiam - Maciej Ślużyński
Skąd to wiem? Z mojej książki!
http://helion.pl/ksiazki/marpbm.htm
nakład chwilowo wyczerpany :-)))
|